•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Halleves tormával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az apróra vágott hagymát főni tesszük
  2. Amikor majdnem megfőtt hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paprikát, a lehéjazott, kimagozott és felszeletelt paradicsomot, a megmosott, megtisztított és négy személy számára feldarabolt halat, valamint egy kis reszelt tormát
  3. Megsózzuk
  4. Amikor a hal jól megfőtt, de nem ment szét, levesszük a tűzről
  5. Cseresznyeszilvával (vagy más savanyú gyümölccsel) savanyítjuk és egy tojással besűrítjük
  6. A haldarabokat egy habszedővel gondosan kiszedjük, hogy nehogy széttörjenek, és a levesestálba tesszük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére