•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hamupipőke sütemény

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Keverjük össze a cukrot a tojássárgával, a kakaóval és a vaníliás cukorral
  2. Olvasszunk meg 100 g csokit vízfürdőben, majd öntsük rá a tojássárgákra a rum aromával együtt
  3. Ezután adjuk hozzá a lisztet
  4. Verjük habbá a tojásfehérjéket, majd adjuk hozzá ezt is
  5. Vajazzunk ki egy tepsit, szórjuk meg liszttel, és öntsük bele a tésztát
  6. Miután megsült, hagyjuk kihűlni, majd hosszában vágjuk ketté
  7. Olvasszunk meg újra 100 g csokit vízfürdőben, és kenjük be vele a piskóta tetejét
  8. Szórjuk rá a darált mogyorót, majd tegyük rá a másik piskótalapot

#okostipp Vágjuk kockákra a süteményt, és szórjuk meg a maradék reszelt háztartási csokoládéval.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére