•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hangyaboly

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagyabolyhoz a tojássárgájákat a margarinnal és a porcukorral habosra keverjük
  2. Hozzáadjuk a rumot, a lisztet, a sütőport, 6 darab tojás keményre vert habját, s a tortadarát
  3. Zsírozott, lisztezett őzgerincformában sütjük (2 darab lesz belőle)
  4. Süthetjük normál tepsiben is (24x36 cm), vagy 36x36-os gáztepsiben
  5. Ilyenkor egy téglalap vagy négyzet alakú formát kapunk
  6. Csokiöntettel is bevonhatjuk
  7. A süteményt tálalhatjuk barackízzel vagy különféle gyümölcsízzel, aki szereti mogyorókrémmel is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére