•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Házi abált szalonna

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Felrakjuk a szalonnát egy lábasban főni annyi vízzel, amennyi ellepi. Teszünk a főzővízbe egy gerezd felaprított fokhagymát és sót, valamint egy kevés MAGGI Ételízesítőt.
  2. Ha már a bőr és a hús is jól megpuhult, kivesszük a vízből, kissé lecsepegtetjük, majd egy tányérra tesszük.
  3. A tetejét egy késsel bevagdossuk és ráaprítjuk a maradék fokhagymát.
  4. Sózzuk, borsozzuk, MAGGI Ételízesítővel megszórjuk és őrölt pirospaprikával is behintjük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére