•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Házi készítésű epres fagyi

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A fagyihoz összetörjük az epret és összekavarjuk a narancslével
  2. Hozzáadjuk a cukrot és kikavarjuk
  3. Pépesítjük a keveréket, azután egy dobozba öntjük
  4. Felverjük a tejszínt és ráöntjük az epres pépre
  5. Kicsit összekavarjuk, majd másfél órára mélyhűtőbe tesszük
  6. Másfél óra után kivesszük a mélyhűtőből, beleöntjük egy edénybe és addig verjük amíg egy puha krém lesz belőle
  7. Visszaöntjük a keveréket a dobozba és legalább 6 órára vagy éjszakára visszatesszük a mélyhűtőbe
  8. 30 perccel tálalás előtt áttesszük a hűtőbe, hogy ne legyen túl kemény
  9. Kiporciózva, eperrel díszitve tálaljuk
  10. A házi készítésű epres fagyi receptet Rebella ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére