•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Házi lasagna

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Tésztához: a liszthez hozzákeverjük a sót és a lenolajat (lehet más olaj is) és a tojást. Tésztagéppel 7-es vékonyságúra nyújtotjuk.

  2. A vöröshagymát felkockázzuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst.

  3. Paradicsomokat alul keresztbe bevagdossuk, majd blansírozzuk, így a héját szépen le tudjuk szedni. Ezután cikkekre vágjuk.

  4. A fokhagymát és a répát aprítóban felaprítjuk, majd ezt is és a petrezselymet is a húshoz adjuk. Ízlés szerint hozzáadjuk a fűszereket, a MAGGI ízvarázzsal tovább ízesítjük, majd készre főzzük.

  5. Egy tálba rétegezzük: tészta, ragu, sajt, és így tovább.180 fokon 45 percig légkeveréses programon fedővel sütjük, majd fedő nélkül meggrillezzük a sajtot a tetején.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére