•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Házilag készített Túró Rudi

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Jól elkeverjük a túrót, a tejfölt, a cukrot, a vaníliás cukrot és a narancshéjat
  2. A zselatint a csomagoláson lévő utasítások szerint felforraljuk, majd hozzákeverjük a túró keverékhez és jól eldolgozzuk benne
  3. Az így kapott masszát vastag, körülbelül 1 cm átmérőjű és 8-10 cm hosszú hengerekre formázzuk és 3 órára a hűtőbe tesszük
  4. Vigyázat, a kiformázott hengerek nem kell megfagyjanak, csak hideg helyen kell tartani őket, amíg meg nem keményednek
  5. Kivesszük a hűtőből és olvasztott csokoládéval borítjuk be, majd megvárjuk amíg kihűl a máz
  6. Tetszőlegesen, a hengereket úgy is megformázhatjuk, hogy a felső részük „kivágott" legyen és sűrű gyümölcslekvárt (kajszibarackot vagy eper dzsemet, ami nagyon finom) helyezhetünk rájuk
  7. Majd ezeket is ugyanúgy csokoládéval vonjuk be és kihűlt állapotban tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére