Hekk fokhagymás bundában

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Halas fogások

Nemcsak a strandon népszerű fogás a tengeri hal: otthon is egyszerűen elkészíthető. Ráadásul a finom, fűszeres bunda garantáltan új szintre emeli a strandon megszokott változatot!

Elkészítés
  1. A teljesen kiolvasztott haltörzseket szárazra töröljük és ujjnyi vastagon beirdaljuk.

  2. Sózzuk, beledörzsöljük a MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék felét és lecsepegtetjük a citromlével. Félretesszük 20 percig pihenni.

  3. A zsemlemorzsát elkeverjük a MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék másik felével.

  4. A halat először a lisztbe, majd a felvert tojásba mártjuk, ezután a fűszeres zsemlemorzsával egyenletesen megszórjuk.

  5. Bő, közepesen forró olajban oldalanként 6-8 perc alatt kisütjük és friss zöldsalátával vagy mártogatóssal tálaljuk.

#okostipp

Válasszunk inkább kisebb haltörzseket, így gyorsabban átsülnek.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére