Hentesleves kicsit másképp

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Az olíva olajon üvegesre pirítjuk a hagymát és a húsos szalonnát.

  2. Hozzáadjuk a húst amit egy kicsit lepirítunk

  3. Aztán hozzátesszük a kétféle répát, a sót, a babérlevelet, a borsot, a majorannát és a fokhagymát. Egy kicsit pároljuk aztán megszórjuk a liszttel.

  4. Felöntjük a Maggi marhahús leveskockából főzött lével. Amikor a hús már majdnem megpuhul, hozzáadjuk a csirkemájat a mustárt és a citrom levet és a forrásban lévő leveshez adjuk.

  5. Készre főzzük és a végén adjuk hozzá a tejszínt, majd tálalhatjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére