Hideg, görög csirkesaláta joghurtos szósszal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Nemcsak nyáron esik jól, de télen is szuper vacsora lehet ez a hideg, görög csirkesaláta friss, ropogós pirítóson tálalva.

Elkészítés
  1. Mossuk meg és vágjuk kis kockákra a paradicsomokat, az uborkát és daraboljuk fel a feta sajtot. A megpucolt lilahagymát vágjuk félbe, majd vékony szeletekre.

  2. A zöldségkeveréket szórjuk meg a MAGGI Gyros Csirkefalatok alap felével.

  3. A kis kockára vágott csirkemellet szórjuk meg a fűszerkeverék másik felével és süssük ki hirtelen a felmelegített olajon.

  4. A joghurtba keverjük bele az összenyomott és felaprított fokhagymát, a citromlevet és reszelt héját. A kész öntetet keverjük el a zöldségekkel és a hússal, majd ízlés szerint még sózzuk.

  5. Két-három óra hűtés után tálaljuk.

#okostipp

A krémesebb és gazdagabb eredmény érdekében használhatunk görög joghurtot is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére