Hideg mexikói húsimádó tésztasaláta

  • 5 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
A nyári forróságban kevésbé kívánjuk a meleg tésztaételeket, ilyenkor lépnek a porondra azok hideg, friss változatai, a hideg tésztasaláták! Csak a fantáziánk szab határt annak, milyen nyers zöldségekkel frissítjük fel húsokban gazdag salátánkat – lehetőség szerint válasszunk idényzöldségeket, hiszen ilyenkor nem csak az áruk kedvezőbb, de ekkor a legízletesebbek is! 
 
Elkészítés
  1. A tésztát a csomagoláson található utasítás alapján megfőzzük, leszűrjük.

  2. Az olajon megpirítjuk a bacont és a kolbászszeleteket, majd kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.

  3. A darált húst a hátramaradt zsiradékon folyamatosan kevergetve átpirítjuk, hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alapot, a vizet és a sót, majd 10 perc alatt, kis lángon készre főzzük.

  4. Ha kissé kihűlt már, elkeverjük a tésztával, a csemegekukoricával, a paprikával és a lilahagymával.

  5. Hidegen tálaljuk.

#okostipp

Nemcsak önálló fogásként, ebédre vagy vacsorára ajánljunk, grillezett húsok mellé is tartalmas kísérő lehet.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére