•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hófehérke krém

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A tojássárgákat keverd össze a cukorral és a vaníliás cukorral
  2. Add hozzá a frissen szitált lisztet, egy csipetnyi sót és a szobahőmérsékletű joghurtot
  3. Miután a hozzávalók összeálltak, adj hozzájuk citromhéjat és a habbá vert tojásfehérjét
  4. Az így nyert tésztát öntsd vajazott – lisztezett formákba
  5. Körülbelül 1 órát hagyd sülni
  6. Miután kihűlt, tegyél a tetejére pudingot és locsold meg egy kevés gyümölcslével

#okostipp Hidegen tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére