Hortobágyi szójás gombóc

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Nehezen elkészíthető
Elkészítés
  1. Először süssünk egy adag tejfölös szójás tölteléket
  2. Utána készítsünk egy egész adag fokhagymás szószt
  3. Végül gyúrjunk egy adag burgonyás tésztát a Szilvás gombóc receptje alapján, majd arányosan elosztva rakjuk a szójás tölteléket a kiszabdalt tészták közepére
  4. A továbbiakban a szilvás gombóchoz hasonlóan járjunk el, de ne forgassuk bele zsemlemorzsába
  5. A kifőtt gombócokat a fokhagymás szósszal leöntve, melegen tálaljuk
  6. Hűtőszekrényben tároljuk
  7. Másnap nem feltétlenül szükséges felmelegíteni, mert hidegen is finom
  8. Ennek egyik előnye, hogy nem veszlik el az íze az újramelegítés során
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére