•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hús mustárszósszal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst a szokásos módon egyben elkészítjük
  2. Amikor megpuhult, és elfőtt a leve, hozzáadjuk a mustárt, a lisztet, a cukrot, az apró kockákra vágott uborkát, egy csésze vizet, és addig főzzük tovább, amíg kissé lefő a leve
  3. Kivesszük a húst, felszeleteljük, és ráöntjük a szószt, amiben főtt

Tipp: Forró főtt burgonyával tálaljuk.

Szólj hozzá!
 
  • 120 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 25 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 0 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat