Húsimádó cannelloni

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

A cannelloni tésztát pontosan arra találták ki, hogy mindenféle finomsággal töltsük meg, így mi is örömmel követtük ezt az elkészítési javaslatot! A cannellonit - a lasagne lapokhoz hasonlóan - nem szükséges előfőzni, csak megtölteni, a választott forró szósszal leönteni és fél óra múlva máris fogyasztásra kész a csupa húsos, ízletes tésztaalagút!

Elkészítés
  1. Az olajon megpirítjuk a bacont, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a darált húst.

  2. Néhány perc kevergetés után hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Bolognai Spagetti alapot, a sót és 4 dl vizet, majd az egészet összeforraljuk.

  3. A cannelloni tésztacsövekbe töltjük a húsos mártás 3/4-ét és szorosan egymás mellé állítva hőálló tálba rakjuk.

  4. A tejszínnel elkevert maradék szószt ráöntjük a tésztára, lefedjük alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

#okostipp

A töltött tészta mellé tökéletes kísérő egy nagy adag friss zöldsaláta vagy zsenge paradicsom.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére