Húsimádó cannelloni

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az olajon megpirítjuk a bacont, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és a darált húst.

  2. Néhány perc kevergetés után hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Bolognai Spagetti alapot, a sót és 4 dl vizet, majd az egészet összeforraljuk.

  3. A cannelloni tésztacsövekbe töltjük a húsos mártás 3/4-ét és szorosan egymás mellé állítva hőálló tálba rakjuk.

  4. A tejszínnel elkevert maradék szószt ráöntjük a tésztára, lefedjük alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

Tipp:

A töltött tészta mellé tökéletes kísérő egy nagy adag friss zöldsaláta vagy zsenge paradicsom.

Bezárás Nyomtatás