•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsleves töltelékbetéttel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Hideg vízben föltesszük a húsféléket főni
  2. Amikor a tetején összegyűlt a hab, leöntjük róla, s tiszta vízben újra kezdjük
  3. Ahogy felforrt a víz, beletesszük a zöldségeket, s mikor újra felforrt, megsózzuk, belereszelünk egy kis szerecsendiót és gyömbért, lassú tüzön 10 percig hagyjuk főni
  4. Beleteszünk egy-egy szebb darab májat és egy szelet kelkáposztát
  5. Töltelék A hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd belekeverjük a csirkemájból megmaradt részeket apróra vágva
  6. A zsemlét kinyomjuk, beletesszük a gombás-májas keveréket, sózzuk, kevés borsot, majorannát, több petrezselymet és egy egész tojást gyúrunk bele
  7. Fóliát terítünk ki, ráhalmozzuk a tölteléket és gurigát csinálunk belőle
  8. A levesben megfőzzük

#okostipp Tálalásnál szeleteket vágunk belőle a tányérra, s rámerjük a levest.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére