Húsos babsaláta

Hozzávalók
  • 3 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A húst megmossuk és kockára vágjuk. Megszórjuk ízlés szerint a Maggi húsvarázzsal és kevés étolajon készre sütjük.

  2. Amikor majdnem készre sült hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt.

  3. A fetát kockára vágjuk, a jégsalátát csíkokra, a lila hagymát apróra és összekeverjük a babbal, majd hozzákeverjük a sült húst a kolbásszal.

  4. Hozzáadom a joghurtot és a csípős paprika őrleményt, ez utóbbiból egy picit rakokhozzá kiskanállal. Laktató, finom, húsos babsaláta. Jó étvágyat hozzá!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére