•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsos-besameles rakott tojás

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojást karikázd fel
  2. A húst daráld meg, és a megtisztított, apróra vágott gombával együtt a vaj felén pirítsd 1-2 percig, majd hagyd kihűlni
  3. A besamelt ízesítsd szerecsendióval, és keverj bele apróra vágott petrezselymet
  4. A maradék vajjal kenj ki egy tűzálló tálat, szórd meg kevés zsemlemorzsával, rakj az aljába egy sor tojást, teríts rá húsos gombát, arra pedig mártást
  5. Úgy rétegezz tovább, hogy a tetejére is mártás jusson
  6. Előmelegített sütőben, mérsékelt tűznél süsd, míg a teteje megpirul
  7. Tálaláskor hintsd meg apróra vágott petrezselyemmel

#okostipp Tálaláskor hintsd meg apróra vágott petrezselyemmel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére