•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsos galuska

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A szokásos módon pörköltet készítünk
  2. Ebbe belekeverjük a fölszeletelt paradicsomot és a karikára vágott paprikát, majd tíz percig együtt pároljuk
  3. A lisztből, a tojásokkal, csipet sóval, borssal és az összevagdalt kaporral galuskát készítünk
  4. 30 percig pihentetjük, majd hosszúkás galuskákat szaggatunk belőle
  5. Egy tűzálló tál aljára először a pörkölttel összekevert galuskát, majd egy sor pörköltet, egy sor galuskát rétegezünk úgy, hogy közben kevés tejföllel is meglocsoljuk
  6. A tetejét leöntjük tejföllel, sajtot szórunk rá, majd ezt az egészet sütőben átforrósítjuk
  7. Egyszerű, finom egytálétel
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére