•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsos korpacibereleves céklával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Tedd fel főni a megmosott, megtakarított húst 2 liter sós vízbe
  2. Szedd le a habját, majd add hozzá a nagyobb kockára vágott céklát és a felaprított hagymát
  3. Hagyd még egy órát főni
  4. A második cékla felét aprózd fel és tedd fel főni
  5. A másik felét reszeld le, szedd mély tányérra, adj hozzá két kanál vizet és hagyd állni
  6. Amikor a hús megfőtt, a reszelt céklát tedd át egy teflonba, a levét pedig öntsd a levesbe
  7. Öntsd a főtt húsra a korpalevet és hagyd még pár percet főni
  8. Add hozzá az áttört foghagymát és a felaprított leostyánt
  9. A nagyobb darab céklákat szedd ki a levesből, majd forrón öntsd leveses tálba és máris fogyasztható
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére