•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsos krumplikazal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A meghámozott nyers krumplit tökgyalun, vagy nagy lyukú reszelőn reszeld le (a levét csorgasd le), a húst vágd apróra, vagy daráld le, a hagymát lehelletnyi olajon pirítsd aranysárgára
  2. Majd ezeket keverd össze alaposan, sózd, s simítsd egy kivajazott tűzálló tálba
  3. A tetejét hintsd meg a liszttel, locsold meg a húslevessel, szórd meg reszelt sajttal és zsemlemorzsával, majd tedd előmelegített sütőbe, s süsd, amíg a teteje meg nem pirul
  4. A tátalás előtt olvasztott vajjal is meglocsolhatod
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére