•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsos, rizses káposzta

Hozzávalók
  • 5 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst kockákra vágjuk, a savanyú káposztát átmossuk, a szalonnát, a vöröshagymát, a paprikát és a paradicsomot kisebb kockákra vágjuk.
  2. A szalonnát megpirítjuk és megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, pár percig pároljuk, végül rátesszük a húst.
  3. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a pirospaprikával, rádobjuk a babérlevelet, a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockát, valamint a MAGGI Pörkölt szaft ízesítő kockát, pici vizet öntönk rá és kb. fél órát főzzük.
  4. Beletesszük az átmosott káposztát, felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje és kb. 45 percet főzzük.
  5. Ha a káposzta megpuhult beleszórjuk a rizst és készre főzzük.

#okostipp Tejföllel és friss kenyérrel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére