Húsos szuflé bodros lórommal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Ez a puding sikeresen helyettesíti a töltött káposztát
  2. A darált húst keverd össze a félig megfőtt rizzsel, majd mosd meg a lóromot
  3. Add hozzá a húshoz a fűszereket, vigyázva, hogy ne vidd túlzásba, főleg a  szegfűborssal, melyből csak egy késhegynyit kell tenni, hogy ne nyomja el a többi ízét
  4. Az apróra vágott kaporból tegyél a húsba is, de hagyj belőle az ízesítésre is
  5. Vegyél egy jénai edényt (ha van, ugyanis ez a tálalás miatt számít), béleld ki lórom levelekkel, melyek előtte forró vízben megpuhultak
  6. Váltakozva tegyél egy sor húsos keveréket, és egy sor lórom leveleket
  7. A legfelső sor levelekből kell álljon, azokra tegyél paradicsom szeleteket, szórd meg kaporral, öntsd rá a paradicsomlevet és pár evőkanál olajat, végül kend rá a habbá vert tojásokat
  8. A rétegek közé beszúrhatsz pár szelet füstölt sonkát is
  9. Tedd be sütőbe vagy mikrohullámú sütőbe

#okostipp Tálald tejföllel vagy joghurttal, ízlés szerint. Mivel jól néz ki, lehet közvetlenül az asztalra helyezni az edényt.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére