•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Húsos-tejfölös gnocchi, sütőben sütve

Hozzávalók
  • 2 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Fél óra alatt elkészülő, olaszos finomságot keresel? Megtaláltad! A receptben az olaszok nudliját, a gnocchit használjuk, ami tulajdonképpen krumpligombóc. Jobb helyre pedig nem is kerülhetne, mint a szaftos, fűszeres darálthús és tejfölös, sajtos szósz társaságába.

Köszönjük a receptet Piszkének

Elkészítés
  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

  2. A darált húst egy nagy serpenyőben megpirítjuk az olajon.

  3. Fehéredés után megszórjuk a fűszerkeverékkel, hozzáadjuk a gnocchit és 2 percig együtt pirítjuk, majd kevés vizet öntünk alá.

  4. A tejfölt ráöntjük, elsimítjuk rajta és megszórjuk a reszelt sajttal.

#okostipp

A serpenyőt betoljuk a sütőbe és kb.10-12 percig vagy addig sütjük, míg a tetején a sajt pirulni kezd.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére