•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Hússal töltött póréhagyma

Hozzávalók
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor paprika
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, s házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált (marha-és sertés keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor hús
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor olajbogyó
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor sertéshús
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor bors
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g bogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze 2 csésze víz 1 csésze bor olaj
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor paradicsompüré
  • 5 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor póréhagyma
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor tojás
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó zöldfűszerek (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze 1 csésze bor víz
  • 5 póréhagyma 1/2 kg darált hús (marha-és sertéshús keverékéből) 200 g olajbogyó (ízlés szerint) 1 tojás só, bors házi paradicsompüré (paradicsom és paprika keveréke) 1 csésze olaj 2 csésze víz 1 csésze bor zöldfűszerek
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Tisztítsd meg a póréhagymát, majd vágd 10 cm széles szeletekre, és távolítsd el a belsejüket (a felső 2 réteg maradjon meg)
  2. Egy evőeszköz nyelével könnyen eltávolítható, és ha nem akar sikerülni, tartsd pár percig hidegvízben a hagymát
  3. Az eltávolított részt aprózd fel, és tedd félre
  4. Keverd össze a húst a tojással, zöldfűszerekkel, sóval és borssal
  5. Rizset ne tegyél a töltelékbe, mert az megdagad
  6. Töltsd meg a póréhagymákat
  7. A felaprózott részét párold meg 1 csésze olajban
  8. Ha megpuhult, öntsd hozzá a paradicsompürét, és keverd jól össze, majd hagyd, hogy felforrjon
  9. Add hozzá az olajbogyót, és öntsd fel vízzel
  10. Közepes lángon főzd 10 percig
  11. Ezt követően öntsd hozzá a bort is, és hagyd még kicsit főni
  12. Helyezd bele a töltött póréhagymákat is, és addig főzd, amíg a póréhagyma megpuhul (a hús hamar megfő)
  13. Mikor majdnem kész, szórd meg felaprózott zöldfűszerekkel
  14.   A hússal töltött póréhagyma receptet droopina ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére