Húsvéti gombasaláta sonkával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Szükség szerint a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A főtt, húsvéti sonkát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, majd cikkekre daraboljuk. A retket és a paradicsomot hasonlóra vágjuk, az újhagymát vékony karikára szeleteljük.
  2. A megmosott és cikkekre vágott csiperkegombát kevés olívaolajon a MAGGI Ízvarázs ételizesítővel megpároljuk, majd hagyjuk kihűlni. Hozzákeverjük lazán a többi előkészített hozzávalót és fogyasztásig hűtőben tartjuk.
  3. Tálaláskor pirított kenyérszeleteket kínálunk hozzá.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére