Húsvéti kocsonya tojással

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A sertéscsülköt kicsontozzuk és kb. 2,5 liter vízben feltesszük főni a csontokkal együtt. Megtisztítjuk a fokhagymát és a zöldségeket, majd hozzáadjuk a csülökhöz. A MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával, a MAGGI Marhahúsleves kockával, a MAGGI Erőleves kockával és a Maggi Ízvarázs ételízesítővel, valamint a borssal ízesítjük, végül beletesszük a zselatint és szép lassan addig főzzük amíg a csülök puha nem lesz. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk, mert akkor zavarossá válik.
  2. Ha elkészült, a levét zsírtalanítjuk és a csülköt óvatosan kivesszük a zöldségekkel együtt. Előhűtött tányérokba cikkekre vágott kemény tojást, csülköt és ízlés szerinti zöldséget teszünk. Erre merjük a kocsonyalevet. Ha megdermedt, friss kenyérrel tálaljuk a locsolkodók örömére.

#okostipp Sertéskörmöt is főzhetünk a kocsonyába.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére