Húsvéti marhabecsinált

  • 4 adag
  • Nehezen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A marhacombot feldaraboljuk és megmossuk. A zöldségeket megtisztítjuk és vékony csíkokra, a gombát pedig cikkekre vágjuk. A húst vajon megpirított hagymán hirtelen átsütjük. Megszórjuk MAGGI Ízvarázzsal és vagy a húslé, vagy a víz hozzáadásával elkészítjük a MAGGI Tésztás fortélyok Carbonara spagetti alapból a mártást. A húshoz tesszük a babérlevelet és a tejszínt is.
  2. A füstölt nyelvet megtisztítjuk, vékony csíkokra szeleteljük és a hússal együtt megfőzzük. Ha szükséges, a húslevet folyamatosan pótoljuk. Miután a zöldségeket és a gombát a húshoz adtuk, borral meglocsoljuk az egészet, majd készre főzzük.
  3. Tálalás előtt a marha-becsináltat megszórjuk reszelt citromhéjjal, így illatosabb és ízletesebb lesz. Köretnek rizst adhatunk hozzá.

#okostipp A citrom levét tálaláskor külön csészében felszolgálhatjuk azoknak, akik pikánsabban kedvelik a becsináltat.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére