Húsvéti szárnyasragu

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A vöröshagymát finomra aprítjuk. A csirkehúst jól megmossuk és kockára vágjuk. A karfiolt rózsáira szedjük, a gombát és a répát tisztítás után apróra szeleteljük. A vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst és együtt pirítjuk tovább. Felöntjük fél liter MAGGI Tyúkhúsleves kockából készített levessel, beletesszük a karfiolt és a répát, majd kis lángon főzzük tovább. Amikor a hús félig megpuhult, a gombát és a zöldborsót hozzátesszük, majd tovább főzzük.
  2. A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot csomómentesen elkeverjük a tejföllel és behabarjuk vele a levest. Frissen vágott petrezselyemzölddel, szűrt citromlével ízesítjük, végül lassú tűzön készre főzzük.

#okostipp Őzláb és szegfűgombával is finom.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére