•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Indiai csicseriborsó egytálétel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Előkészítés: - a csicseriborsót áztassuk be egy éjszakára Elkészítés: 1
  2. a paradicsomot mossuk meg és szeljük 1-2 cm-es kockákra, a vöröshagymát tisztítsuk meg és kockázzuk apróra, készítsük elő a fűszereket 2
  3. az olívaolajon pirítsuk aranybarnára a hagymát, tegyük rá a paradicsomot, majd amint kissé levet ereszt, adjuk hozzá a tört borsot, a fűszereket és másodpercig pirítsuk együtt 3
  4. tegyük a hagymás alapra a leszűrt csicseriborsót és öntsük fel annyi vízzel, amennyi bőven ellepi, enyhén sózzuk, majd fedő alatt, időnként kevergetve főzzük puhára a csicseriborsót (sűrű szaftos egytálétel lesz belőle, ha hamarabb elfő a víz, mint ahogy a csicseriborsó megpuhul, akkor adjuk még hozzá) Praktikák: - más indiai jellegű fűszerrel is finom - ugyanez a recept vöröslencsével is elkészíthető Az Indiai csicseriborsó egytálétel receptjét Receptműves ajánlotta!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére