•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Ínyenc saláta szederlekvárral

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. hevítsünk fel egy serpenyőt és egy marék mandulát pirítsunk aranybarnára, majd öntsük ki egy tálba 2
  3. tegyük vissza a serpenyőt a tűzre, amint újra felhevült, öntsük bele az olívaolajat, majd a camembert sajt mindkét oldalát süssük kérgesre 1-2 perc alatt 3
  4. ezt követően süssük szintén 1-1 percig a megtisztított és vékonyra vágott céklaszelet mindkét oldalát 4
  5. halmozzunk tálra egy marék salátát, tegyük rá a céklaszeletet, a sajtot, majd tetszés szerint a lekvárból és szórjuk meg pirított mandulával Praktikák: - készíthető más típusú salátával (madársaláta, jégsaláta, endívia, stb
  6. ) - nyers mellett cékla savanyúsággal is finom - jól illik még a salátához a balzsamecet, pirított fenyőmag, vagy dió és a füge lekvár A receptet a Receptműves ajánlotta
  7. Köszönjük!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére