•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Janicsár nyársak

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A kelbimbót grillezés előtt enyhén sós vízben megfőzzük
  2. A zöldségeket karikára vágjuk
  3. A kelbimbókat egyesével szalonnacsíkokba tekerjük és felváltva a cukkinivel, padlizsánnal, paprikával, gombával és a hagymával nyársra húzzuk
  4. Olívaolajjal megkenjük, majd borssal, sóval, kakukkfűvel fűszerezzük
  5. Izzó parázs fölött forgatva lassan megsütjük
  6. A kaprot összekeverjük a joghurttal és ezt adjuk a nyársak mellé

#okostipp A janicsár nyársakat tálalhatjuk sült burgonyával.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére