Japán gyömbéres marha, zöldségágyon

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Összekeverjük a MAGGI Ízvarázs ételízesítőt, a gyömbérszószt, a kukoricalisztet és a fekete borsot. Hozzáadjuk a csíkokra szeletelt marhahúst és jól összeforgatjuk, majd kb. 10 percig pácoljuk.
  2. Egy nagyobb serpenyőben, vagy wokban olajat hevítünk, majd a fokhagymát hirtelen megpirítjuk benne, kb. 30 másodperc alatt. Hozzáadjuk a fűszerezett húst és kb. 2 percig együtt sütjük.
  3. Ezután a zöldségek következnek, ezekkel is kb. 2 percig sütjük a húst.
  4. A legvégén az összes hozzávalót hozzáadjuk, majd további 2-3 percig főzzük az ételt.

#okostipp Tálalásnál sóval és borssal ízesítjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére