•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Jázmin rizs garnélarákkal

Hozzávalók
  • 3-4 evőkanál olaj1 tojás kissé felverve1 apróra vágott hagyma2 gerezd összezúzva3-4 csésze főtt jázmin rizs350 g főtt garnélarák1/2 csésze főtt borsóhalszósz vagy osztrigaszósz fokhagyma
  • 3-4 evőkanál olaj1 kissé felverve1 apróra vágott hagyma2 gerezd fokhagyma összezúzva3-4 csésze főtt jázmin rizs350 g főtt garnélarák1/2 csésze főtt borsóhalszósz vagy osztrigaszósz tojás
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Készítsd el a jázmin rizst
  2. Egy serpenyőbe tegyél egy kis olajat, hevítsd fel, majd öntsd bele a tojást
  3. Készíts egy vékony omlettet
  4. Vedd ki egy papírtörlőre, és miután kihűlt, tekerd fel, akár a palacsintát
  5. Vágd vékony szeletekre
  6. Egy wokba tegyél 2-3 evőkanál olajat, add hozzá a hagymát és fokhagymát, majd párold meg
  7. Mikor megpirult a hagyma, add hozzá a rizst, a garnélarákot és borsót
  8. Alacsony lángon kevergesd, amíg a rizs meleg lesz
  9. Ízesítsd halszósszal vagy osztrigaszósszal

#okostipp Vékony szelet omlettel szolgáld fel. A receptet Rroxana ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére