Joghurtos almatorta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az almatorta elkészítéséhez a tojást a sütőporral és a cukorral habosra keverjük
  2. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a lisztet és a joghurtot, végül az olajat
  3. Egy kivajazott, lisztezett nagy tortaformába öntjük és almacikkekkel, amelyeket tisztítás után egy citrom leve meg egy kupica rum keverékébe forgattunk, kirakjuk úgy, hogy a cikkek hegyes fele kerüljön alulra
  4. Forró sütőbe toljuk, öt percig erős, majd mérsékelt tűzön tűpróbáig sütjük
  5. A formában langyosra hűtjük, utána lehúzzuk róla a tortakarikát, és a tortalappal csúsztatjuk a tálra
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére