•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Joghurtos epertorta

Hozzávalók
  • 10 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A joghurtot elkeverjük a porcukorral, a zselatinnal, majd hozzáadjuk a habbá vert tejszínt és jól elkeverjük.
  2. Egy 24 cm-es szögletes, csatos tortaforma alját kirakjuk a kerek piskótatallérral, majd egy réteg krémet kenünk rá.
  3. Ráhalmozunk egy réteg gyümölcsöt, majd újabb réteg krém következük és ezt követően egy sor piskótatallér.
  4. Újabb réteg krém, egy sor gyümölcs és végül a krémmel zárjuk.

Tipp: Tetejét gyümölccsel, cukorkákkal díszíthetjük és majd tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére