•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Joghurtos kiflicskék

Hozzávalók
  • 50 g vaj, megolvasztva és kihűlve250 g joghurt1 evőkanál cukor500 g lisztegy kis sütőporegy csipet
  • vaníliás porcukor
  • marmaládé, csokis krém vagy a töltelékhez méz
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Szitáld a lisztet egy tálba, add hozzá a cukorral vagy 1 tasak vaníliás cukorral összekevert joghurtot, a megolvasztott és kihűlt vajat és a sütőport
  2. Keverd össze egy fakanállal, majd formázd még egy kicsit lisztes kézzel, anélkül, hogy nagyon meggyúrnád
  3. A kapott tésztát oszd kettőbe
  4. Nyújts egy kerek lapot egy liszttel beszórt sütőpapíron, majd vágd nyolcba, átmérő irányban
  5. Tegyél mindegyik háromszögre egy kiskanál marmaládét, majd tekerd fel a csúcsok irányába és formázz kifliket
  6. Tedd a kiflicskéket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe
  7. Tedd sütőbe 20 percig 180 fokra, anélkül, hogy bekend a tetejüket

#okostipp Miután megsültek, szórd be porcukorral. A receptet Bolognese di Cluj ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére