•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Jugó krémes

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Tésztalap A vajat, a lisztet, a tojássárgákat, a hidegvizet, kevés sót összegyúrjuk, majd 3 óráig hideg helyen pihentetjük
  2. Az egyik lapot kisütjük, a maásik felét a tepsibe tesszük és a töltelékkel együtt sütjük ki
  3. Töltelék A tojássárgákat jól kikeverjük a porcukorral, reszelt csokival, darált dióval és a sütőporral, majd hozzáadjuk a tojás felvert habját
  4. Ezt rásimítjuk a tészta lapjára és kisütjük
  5. Krém A tejet megfőzzük a vanília pudinggal, majd kihűtjük
  6. Utána hozzáadjuk a kikevert vajat, a porcukrot és a vaníliás cukor keveréket
  7. A krémet rátesszük a kihűlt tésztára és lefedjük a másik lappal Egy nap elteltével szeleteljük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére