Kacsazsírban sült nyúlmáj

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Kimondottan egyszerű, ízletes étel
  2. Fontos, hogy a nyúlnak vannak a színhúson kívül is fontos alkatrészei
  3. Aki kóstolt vagy készített már krémesre sütött, ízletes májat, az tudja, miről is van szó! Tipp: Bepácolhatjuk fokhagymás tejbe, egy nappal előbb, majd alaposan lecsepegtetve így süssük meg
  4. Figyelem: a zsiradék ne legyen nagyon forró, mert ha túlsütjük, nagyon ki tud száradni! Elkészítés: A nyúlmájat mossuk és tisztítsuk meg, amit nem tartunk érdemesnek, azt nyugodtan vágjuk le róla
  5. Szárítsuk le az összes vizet róla, mert nagyon tud fröcsögni a víz a zsírban
  6. Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat
  7. Sózni csak a sütés végén szabad

#okostipp Fogyasszuk friss fehér kenyérrel, vagy egy jó kis zöld salátával.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére