•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kagylóleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A megcikkezett fokhagymát sárgás barnára pirítod
  2. A hagymát és paprikát apróra vágod és megpárolod
  3. Hozzáadod az aromás füveket, majd az apró kockákra vágott hámozott paradicsomot
  4. A sóval nem kell túlzásba esned, hisz a kagylók amúgyis sósak
  5. Felöntöd 2 pohár fehér borral, kevés vízzel és főni hagyod
  6. Ha megfőtt eltávolítod a növény „gallyakat”, jól összekevered, majd leszűröd
  7. Hozzáadod a kagylókat és további pár percig főzöd
  8. Ha a kagylók szétnyílnak azt jelenti, hogy megfőttek

#okostipp Pirított kenyérrel és citrommal tálalod. A receptet BD ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére