•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kakaós-vaníliás francia krémes

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Nehezen elkészíthető
Elkészítés
  1. Keverd össze a hozzávalókat és süss 3 lapot a tepsi hátulján
  2. A krémhez keverj jól össze 300 gr tejet 5 kanál liszttel, amíg eltűnnek a göcsök
  3. Add hozzá a 3 tojássárgáját és a 4 kanál porcukrot
  4. Főzd a keveréket nagyon kicsi lángon vagy gőzfürdőben, folyamatosan kevergetve, amíg besűrűsödik, majd hagyd jól kihűlni
  5. Kavard össze a 200 g vajat a 200 g porcukorral, majd lassan adagold hozzá a kihűlt keveréket
  6. A kapott krémet oszd kettőbe
  7. Az egyik félhez add a kakaót, a másikhoz a vaníliát
  8. A 3 lapot a következő képpen töltsd meg: lap-kakaós krém, lap-vaníliás krém, lap
  9. Hagyd egy éjszakát hűtőben, majd darabold fel
  10. A tetejére tegyél mázt vagy porcukrot
  11.   A receptet raducristina ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére