Kalács dióval, török csemegével és mazsolával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Felverjük a tojást a cukorral, hozzáadjuk a tejet, valamint az olajat, s jól összekeverjük
  2. Hozzáadjuk a szódabikarbónát s kicsinként a lisztet is
  3. A diót, a török csemegét és a mazsolát meghempergetjük lisztben, ezután lerázzuk és lassan hozzáadagoljuk a masszához
  4. Kikenünk egy kenyér fomájú tepsit, elhelyezzük benne a sütőpapírt és beleöntjük a masszát
  5. Az elején alacsony hőmérsékleten hagyjuk sülni, s egy idő után megmeljük a hőmérsékletet
  6. Fogpiszkálóval meg lehet nézni elkészült-e
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére