•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kalocsai ponty

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Halas fogások
Elkészítés
  1. A pontyszeleteket bevagdossuk, fokhagymával és szalonnával megtűzdeljük, majd enyhén megsózzuk. A halfiléket MAGGI Magyaros Halászlékockából készült lében előpároljuk. A megmosott burgonyát 1 evőkanál MAGGI Piros Magyaros Ízvarázs ételízesítővel ízesített vízben előfőzzük, meghámozzuk és felkarikázzuk. MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockával ízesítjük, majd a megmosott és vékonyan felkarikázott paradicsommal, paprikával és hagymával átforraljuk.
  2. Egy mélyebb tepsit kikenünk olajjal és az aljára helyezzük a burgonyakarikákat. Erre rakjuk a pontyszeleteket, majd befedjük hagyma, paradicsom és paprikakarikákkal. Tejföllel megöntözzük és közepesen meleg sütőben aranysárgára sütjük. Tálaláskor ismét tejfölözzük és szalonnából kakastaréjt sütünk rá.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére