•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Káposzta tepertővel és sárgarépával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tepertős és sárgarépás káposztát nagyon egyszerű elkészíteni, akár előre is elkészíthetjük, majd tarthatjuk hosszú ideig lehűtve
  2. A szalonnát 0,5 cm vastagságú csíkokra szeleteljük
  3. Egy tálba tegyünk egy kevés olajat és tegyük lassú tűzre
  4. Majd hozzáadjuk a szalonna csíkokat és kavargatjuk, hogy ne égjen oda
  5. Mikor a tepertődarabok aranysárgára pirultak, kiszedjük és egy konyhai törölközőre tesszük őket, hogy lecsorogjanak
  6. A megmaradt zsírba beletesszük a csíkokra vágott hagymát, a karikára vágott sárgarépát és a káposztát
  7. Keverjük jól össze és fűszerezzük meg
  8. Fedjük le 5 percre és utána öntsük rá a zöldséglevest
  9. Hagyjuk főni addig amíg a káposzta és a sárgarépa meg nem puhul
  10. Mielőtt kész lenne vegyük le a tál fedelét, hogy a fölösleges folyadék párologjon el
  11. Mikor tálalni akarjuk a tetejére szórjunk tepertőt vagy akár húst is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére