•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Káposztafasírt fehér mártással

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A káposztát tisztítsd meg, vágd apróra és tedd egy fazékba
  2. Öntsd rá a forró tejet, tedd a tűzhelyre, fedd le és párold 30-40 percig
  3. Azután fokozatosan öntsd a búzadarát a káposztára, folyamatos kevergetés mellett, hogy ne csomósodjon össze és hagyd még 5-10 percet főni
  4. Vedd le az edényt a tűzről, add hozzá a tojássárgájákat, kavard jól össze és hagyd kihűlni
  5. Miután kihűlt, formázz fasírtokat, forgasd meg tojásfehérjében és zsemlemorzsában, majd süsd meg mindkét oldalukat

#okostipp A fasírtokat tálald tejfölös mártással.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére