•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kapros szárnyasragu leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A zöldségeket alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd apró kockákra daraboljuk. A csirkehúst megmossuk, lecsepegtetjük és szintén kockára vágjuk. A húst kevés margarinon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket és együtt tovább pároljuk. Felengedjük 1 liter MAGGI Szárnyashúsleves kockából készített levessel és lassú tűzön készre főzzük.
  2. A MAGGI Forró Bögre Gombakrémlevest csomómentesre keverjük a hideg tejjel és besűrítjük vele a levest. Friss, vágott kaporral és kevés citromlével ízesítjük. Betétnek főzhetünk bele májgaluskát.

#okostipp Kevés száraz fehérborral tehetjük még pikánsabbá.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére