•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kapros töltött káposzta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Sós vizet teszünk főni
  2. A káposzták negyedét levágjuk a torzsája részén, ezután pedig leforrázzuk őket a vízben
  3. Kicsit főzzük hogy megpuhuljanak a levelek
  4. Hagyjuk hűlni őket
  5. A rizst megpároljuk és összekeverjük a hússal, a tojással, fűszerezzük csomborral, kaporral, sóval, borssal
  6. Ha már lehet dolgozni a káposztákkal, akkor kiszedjük a közepét és jól lecsorgatjuk
  7. A kúposzta maradékokat összevágjuk és az edény aéjára tesszük és erre rátesszük a paradicsom szószt, a babérlevelet és a bors szemeket
  8. A káposztákat megtöltjük és egymás mellé helyezzük őket
  9. A tetejére is hagyjunk káposzta maradékot
  10. Fűszerezzük, dobunk rá egy kis főtt oldalast
  11. Kb ½ órát kell főzni
  12. Ezt követően sütőbe tesszük és itt is ½ órát tartjuk

#okostipp Tejföllel és puliszkával tálaljuk. A kapros töltött káposzta receptet droopina ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére