Kapros zöldbableves virslivel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Egy tartalmas, ízekkel teli zöldségleves. Aki úgy jobban szereti, készítheti tejszínnel vagy tejföllel is.

Citromdisznó recetpje.

Elkészítés
  1. Az olívaolajon lepirítjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát. Ha a vöröshagyma lepirult, akkor hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.

  2. A zellert és a répákat megpucoljuk, a zöldbabok méretéhez igazított hasábokra vágjuk, és a hagymás alaphoz adjuk.

  3. Fűszerezzük a Maggi Ízvarázzsal és felöntjük a vízzel.

  4. Ha a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a zöldbabot is.

  5. A virslit bevagdossuk és 2 centis darabokra vágjuk, olajon megsütjük.

  6. A levesbe az utolsó pillanatban kerül a finomra vágott kapor, és sült virslifalatokkal tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére