•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Kapucíner szelet

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A 2 csomag vaníliapudingot megfőzzük 5 dl tejben
  2. A 2 margarint kikavarjuk 40 dkg porcukorral és a kihűlt pudinghoz adjuk
  3. A krém ⅔-át a barna piskótára kenjük
  4. Katica tortabevonót olvasztunk és rákenjük a krémre
  5. Ha a tortabevonó kicsit hűlt, rátesszük a sárga piskótalapot
  6. A maradék krémhez hozzáadunk 4 evőkanál mogyorós kapucsínót és rákenjük a piskótára A tetejét csokimázzal vagy tortadarával díszítjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére